projecten

Nederland

Luxemburg

Nederland

Nederland

Nederland

Duitsland

Duitsland

Aquavidi heeft een extra dimensie aangebracht met de nieuwe verlichtingssystemen. Alle onderwaterverlichting is vervangen en in het lichtplan is rekening gehouden met de unieke sfeer en de veiligheid van de badgasten.

Gemeente Amsterdam

De oude, defecte armaturen zijn vervangen en dat binnen twee dagen. Gerealiseerd door de eigen installatiedienst van AquaVidi en het resultaat mag er zijn. Een hogere lichtopbrengst, een betere spreiding en minder lichthinder resulteert in een perfect plaatje!

Zevenkampse Ring

Wij hadden een snelle oplossing nodig. Daarom hebben wij AquaVidi ingeschakeld en binnen drie weken is er een oplossing gerealiseerd. De nieuwe AV.265 in Mediteranean Blue zijn naar tevredenheid in ons zwembad geïnstalleerd.

Reidener Schwemm (luxemburg)

Veelgestelde vragen

Wij hebben verkoopkantoren in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Onze producten zijn aan te schaffen door uw inkooporder naar info@aquavidi.com te sturen of door ons te bellen op 010 529 8428.

Ons bedrijf is in 2021 opgericht maar ons team bestaat uit doorgewinterde professionals. Bij elkaar opgeteld hebben wij meer dan 45 jaar ervaring in de branche!

Nee! Naast onze verlichting voor zwembaden en sauna’s zijn wij gespecialiseerd in sportverlichting. Dus óók voor uw sporthal/gymzaal bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is ons zusterbedrijf Lycalux de juiste partner voor al uw overige verlichtingsoplossingen zoals hotel, restaurants, kantoren en meer

Jazeker! U ontvangt standaard 5 jaar garantie op onze producten.

Dat hangt écht van het project af. Een precieze tijdsindicatie kunnen wij u na een intake geven.  

LED verlichting is 90% zuiniger dan een gloeilamp en LED gebruikt 85% minder stroom dan halogeenlampen. En dat zeggen wij niet, dat blijkt namelijk uit dit onafhankelijk geschreven artikel!

Jazeker! Wij komen graag bij u langs om onderhoud of inspecties uit te voeren.

nl_NL